Tyxo.bg counter
Фирма Никеа Трейд предлага на вашето внимание машини и прикачен инвентар на полската фирма Rolmako.
Никея Трейд ЕООД
 
  

  Добре дошли в сайта на Никея Трейд ЕООД - доставчик в национален мащаб на висококачествена селскостопанска техника втора употреба от водещи световни фирми като: John Deere, Case, Claas, New Holland, JCB, CAT, и др. Никея Трейд представлява някои от водещите британски и немски фирми с дългогодишен опит в продажбата на техника втора употреба, доказа ли се със своя професионализъм и коректност.

 

  Фирмата има дългогодишен стаж и дълъг опит, натрупан във вноса на техника втора употреба, като доставя на конкурентни цени
  всякаква селскостопанска техника от най - наложилите се серии трактори и комбайни, които в процеса на работа са се доказали, че са лесни за поддръжка и здрави като техника.

 

  Предлагаме на клиентите си опция за закупуване на машините директно от Европа с цел да се избегне начисляване на 20% ДДС върху стойността на машините.

 

  Техниката, която имаме на склад в гр. Ямбол е прегледана, обслужена и готова за работа.

 

  Фирмата предлага също и резервни части за машините, които внася: обслужване, текущи ремонти, гуми, кофи за челни товарачи, предни тежести, масла и др.

 

  

Работим само с проверени фирми, като гарантираме за моточасовете и техническотото състояние на машините. Гарантираме на 100% също плащанията на машините, ако се платят директно от вашата фирма към друга европейска фирма, чрез сключване на предварителен договор, в който са описани условията на доставката.

 

В Лондон предлагаме посрещане на клиентите, оглед на машините, за които е дошъл клинтът, хотел и обратен трансфер до летището.

 

Ако получите от нас машина, която има дефект, то той се отстранява за сметка на фирмата или предлагаме замяна на машината с друга равностойна. Както и връщане на сумата, заплатена за дадената машина.

 

Предлагаме транспорт на всякаква техника включително и едрогабаритна. В рамките на 7 до 10 дни машините, който сте избрали, ще бъдат транспортирани до Вас.

 

 

Девизът на фирмата е: "Лоялност и коректност към всички наши клиенти ...!"