Tyxo.bg counter
Фирма Никеа Трейд предлага на вашето внимание машини и прикачен инвентар на полската фирма Rolmako.

John Deere 5430 i 30/32m – 2011

ПРОДАДЕНА!

По договаряне

Година: 2011

Допълнителна информация :

Самоходна Пръскачка John Deere 5430 i 30/32m.

Технически характеристики:

Година: 2011
Часове: 4700 моточаса
Дължина на рамената: 30 м, с допълнителни секции за достигане на 32 метра;
Двигател: John Deere Power Tech Plus 230 конски сили;
Спецификации на кабина и шаси: John Deere кабина със седалка на въздух, климатик, радио, напълно интегрирана „Командна система за решения“, включваща управление на всички функции за пръскане от джойстик, карбонова филтрация, 360 градусова гледка, работни и пътни светлини;
Трансмисия: Променлив хидростатик с двойни помпи, максимална транспортна скорост 40 км/ч, скорости в 4 диапазона със смяна при движение;
Настройване на автоматични следи
Спецификации на пръскачката: 4000 литра резервоар от полиетилен с полево измиване на резервоара и отделен резервоар за чиста вода- 400 литра, 30/32 метра двойно сгъваеми рамена- изцяло хидравлично сгъваеми, наклон и индивидуална променлива геометрия с автоматичен контрол на височината, Електро-хидравлична автоматична последователност на сгъването- управлявана чрез Хидро-дръжка (Hydro-Handle), ръчно избиране на секцията за сгъване, Pendulum система за окачване със система против люлеене/поклащане, сензори за високо налягане, независими от налягането за пръскане; резервоар за измиване на ръце- 20 литра и чекмедже за дрехи. Контрол на нивото в резервоара, дигитален сензор за нивото в резервоара с автоматично изключване при напълване, циркулация на налягането в рамената с пневматично изключване на дюзите. Диафрагмена помпа с двойно бутало със самонапълване и самонапълващ маркуч. Бързо напълваща центрофужна помпа, 55-литров резервоар за смесване на химикали.
Системи за контрол: Green Star с автоматичен GSP и SF1, автоматична настройка на височината на рамената, команден център, контрол на секциите- 9 секции.
Гуми: Michelin X Bib 620/70 R 38 – 50%, BKT 380/90R40 – 90%

В много добро цялостно състояние. Боята, рамената, кабината- в много добро състояние. Добре поддържана машина и внимателно карана от предишния собственик.

Налична в Англия. Срок на доставка 12 работни дни.